Nesimțire Emag… again

Posted: Septembrie 14, 2010 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Probabil la un search pe google veți primi nenumărate rezulate și discuții. Cum ei au monopolul pe piață își cam permit orice, numai cu bun simț să nu fie și să ajute clientul amărât.

Pe scurt, mă duc azi la showroom în Ploiești să duc un mouse care s-a stricat după 8 luni… inițial nu am vrut să mă mai duc pentru 25 de lei, dar având garanție am zis totuși să profit, cum e și normal de altfel. Bun… ajung la ei, aștept vreo 40 de minute să bâjbâie ăia p-acolo, când în final mă ia în primire un tip, ia și studiază mouse-ul pe toate părțile vreo 10 minute, și se apucă să scrie de zor în fișa de service. În acest timp, alt coleg mai „șmecher” i-a cerut și el șoarecu’ la inspecție. Apoi exclamă:” dar vai… tu nu vezi ce crăpătură are aici?” Eu i-am răspuns că da, știu de ea (e mai mult o linie mică de 0.5 cm maxim foooooarte subtil crăpată în plastic), dar a apărut ca urmare a calității proaste a plasticului, nu din utilizarea lui defectuoasă. Și dă-i și te ceartă cu idiotul, până când în final l-am întrebat dacă el vrea să mă facă să înțeleg că din vina mea s-a stricat și totul e din cauza acelei „crăpături”. Până la urmă s-a potolit, s-a apucat de acte. Și dă-i și scrie:” fisură de 0.5 mm pe partea stânga spate, la 2 cm de blocul optic sub porțiunea…” nu știu cum naiba. Am rămas mut! Înțeleg că trebuie menționat așa ceva înainte să intre în service… dar totuși. Evident, nici n-am speranțe că mi-l schimbă, dar am zis să încerc. Ce-o fi o fi…

Mda, deci cam atât cu Emag-ul, oricum, sunt niște incapabili. Problema mea e minoră pe lângă ce-au pățit alții… poate în viitor vă voi povesti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s